Select Page

TREGU GROUP

Në shërbimin tuaj që nga viti 2008…

Your Title Goes Here

Pemë dhe perime –  HiperMarket

Produkte të bylmetit – Produkte të mishit

Paisje shtëpiake – Textil

Pastiqeri dhe pjekurina të ndryshme

Prodhime ushqimesh tradicionale

Fast Food –  Restaurant – Bar Cafe

Tregu Group

Vendi për të gjitha produktet e ndryshme ushqimore…

Roof Burger

Hamburger dhe kombinime të ndryshme nga skara e furra, të përgatitura me shumë kujdes dhe përkushtim.

Roof Bistro

Vend i veçantë për të kaluar një kohë relaksuese dhe shijuar ushqim të klasit të lartë…

n'Mollë

Produkte ushqimore kualitative në lagjen tuaj…

Roof Food

Shumëllojshmëri e ushqimeve tradicionale gjerë tek kuzhina internacionale.

Bite

Për klientë që preferojnë brumëra dhe ëmbëlsira të ndryshme…

Na vizitoni!

 

13 + 10 =

Ju presim

Ditët e javës

08:00 - 23:00

Vikend

08:00 - 23:00

Kontakt

Tel

+(383) 49 30 90 30

Mail

info@tregugroup.com

Adresa

Hyzri Talla, Qendra Tregtare - Bregu i Diellit
Prishtinë, Kosovë